Meridiane Travel & Events

Adresa: Bld. Ion Mihalache, Nr.60-62,Bl.40 Sector 1, Bucuresti
Nr. Reg. Com.: J40/12102/2005
CUI: RO17768292

Licenta de turism: 576 / 15.01.2019
Polita de asigurare: BN nr. 000001400 - valabila pana la 07.11.2020
Brevet Turism: 775 / 21.06.1999
Manager Turism: Carseli Lucia Eva

Banca: Banca

Tel.: 0722.300.224
Tel. mobil: 0722.300.224
E-mail: office@meridiane-travel.ro

40px

DESPRE NOI

Agentia de turism Greek Holidays a fost fondata in anul 2005 de catre executivi care au o experienta in domeniul turismului de peste 25 de ani. Inca de la infiintarea companiei avem o experienta vasta in gestionarea fiecarui aspect si am castigat o reputatie excelenta,pentru dedicarea noastra in furnizarea de idei inovative si servicii exceptionale.

Treptat, compania a crescut, extinzând ofertele de produse și evoluând într-unul dintre cei mai cunoscuti creatori de vacante in Grecia,colaborand cu alte agentii de turism revanzatoare/intermediare si cu mii de turisti multimiti

Prin departamentul său de cercetare și dezvoltare dedicat și prin utilizarea unui sistem avansat de siguranță și calitate a produselor de vacanta, Greek Holidays are peste 2500 de parteneri(vile,hoteluri,yacht-uri) in toata Grecia cu servicii turistice de înaltă calitate și are flexibilitatea de a le personaliza în funcție de cerințele, specificațiile și nevoile clienților săi.

 

F.I.T. – GROUPS - INCENTIVES - MICE CONNECTING PEOPLE AND PLACES BEST HOTEL RATES, PROFESSIONALS TOUR GUIDES

 

Oferim o gamă largă de servicii de călătorie pentru a face vacanța sau evenimentul dvs. o experiență de neuitat. Vă putem personaliza călătoria în funcție de nevoile dvs

Cine suntem

Echipa Meridiane Travel & Events este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bucuresti dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

CUI
Brevet turism
Licenta turism
Polita asigurare
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020